Puur Keukens

Buitenkeuken

De zomers worden steeds warmer en mensen gaan steeds meer buiten leven. Hierdoor wordt er buiten ook steeds meer gekookt en zijn de kamado’s en buitenkeukens in grote opkomst. De Britse topchef Heston Blumenthal heeft samen met het Australische Everdure een revolutionaire nieuwe kamado op de markt gebracht.

In de Everdure 4K kamado zijn de nieuwste technologieën gecombineerd met gebruiksgemak. Ook het design is uniek en modern. De kamado heeft een elektronische temperatuurdisplay, waarin de temperatuur in de BBQ wordt weergegeven. Het regelen van de temperatuur dien je zelf met de luchtschuiven te doen. Het apparaat heeft een elektrische ontsteking die automatisch na een paar minuten automatisch uitgaat. Hierdoor zijn geen aanmaakblokjes meer benodigd. De kamado heeft ook een WiFi functie, waarin je diverse functies kunt volgen.

Naast de kamado is er een mobiel keukenblok, die als handig hulpmiddel gebruikt worden in de voorbereiding van het eten. Het keukenblok is voorzien van verschillende compartimenten waarin ingrediënten en messen bewaard kunnen worden. Het blok is zelfs voorzien van afvalbakjes om het afval in te doen.

Zo is de Everdure 4K kamado een handig hulpmiddel om het buitenleven zo praktisch en aangenaam mogelijk te maken. 

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken