Puur Keukens

Houten keuken in Bohemian stijl

De Bohemian stijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen gecombineerd met verschillende kleuren en patronen. Materialen als rotan, bamboe, textiel en riet in zowel meubels spelen een hoofdrol en zorgen voor die tropische vibe, die je op diverse plaatsen in de wereld tegenkomt.

In deze keuken is gekozen voor een rustige Bohemian stijl. De keuken is uitgevoerd in 2 neutrale basiskleuren. Het eiland is uitgevoerd in een houtfineer en de kastenwand in een neutrale witte kleur, waarbij in deze setting is gekozen om de Bohemian stijl in de aankleding door te voeren. Dit komt tot uiting in de groene wand als accentkleur, de krukken met Rotan zitting, de creatieve borden die aan de muur hangen en het schilderij met zijn kenmerkende schelpen en veren.

Deze keuken is van alle gemakken voorzien. Dit komt tot uiting in de luxe Miele apparatenset, die in deze keuken is geïntegreerd. In de kastenwand zijn een inbouw koffiemachine, een warmhoudlade, die ook als slowcooker gebruikt kan worden, een grote vriezer en een grote koelkast geïntegreerd. In het eiland is een prachtige inbouw wijnkoeler gepland.

Ben je een kookliefhebber en heb je een passie voor wereldse en tropische gerechten, dan kun je helemaal losgaan in deze keuken. Met het mooie zitgedeelte kunnen vrienden en familie op een relaxte manier meegenieten van jouw pure kookkunsten.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken