Puur Keukens

Houten keuken in Ibiza stijl

Wie kent Ibiza niet met haar ongedwongen en relaxte sfeer. De keuken is gebaseerd op de ruwe en pure materialen, zoals je deze op het prachtige eiland tegen komt. De wit uitgevoerde zijwanden en de wit uitgevoerde schouw zijn afgeleid van de wit gestucte wanden. En niet te vergeten de mooie houten keukendeuren met de doorlopende nerven en geplankte afwerking. Hiermee haal je de karakteristieke en stoere sfeer in huis.

De materialen in de keuken zijn afwijkend, wat terugkomt in het prachtige blad die uitgevoerd is met echte schelpen. De kraan met de kenmerkende bedieningshendel, de aankleding van de keuken, de afgebladderde deuren en de styling doet je denken aan de bekende Hippie stijl, waar het eiland om bekend staat.

De keuken is voorzien van een mooi zwart Steel fornuis, wat een mooie blikvanger is in deze keuken. De hobbykok kan de mooiste gerechten bereiden met dit fornuis tezamen met de geïntegreerde vacumeermachine, die in het werkblad is geïntegreerd. Mocht je kleine gerechten willen bereiden, dan is de 3-in-1 oven van Pelgrim een welkome hulp in huis.

De keuken is van alle gemakken voorzien en met de totale sfeer lijkt het net of je een klein beetje vakantie in huis haalt.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken