Puur Keukens

Scandinavisch design met industriële accenten

Scandinavisch design is kortgezegd minimalistisch, authentiek en functioneel tegelijk. Dat Scandinavisch design minimalistisch is, kun je in vrijwel al hun ontwerpen direct ontdekken. De strakke lijnen verwerken ze vaak in hun producten om een zo mooi mogelijk ontwerp neer te zetten.

Scandinavisch design kenmerkt zich door natuurlijke en duurzame materialen met een grote voorliefde voor hout en eventuele contrastkleuren. Voor alle Scandinavische design ontwerpen moet het hout zo onbewerkt mogelijk zijn om die lichte kleur te behouden. De producten krijgen hierdoor een ruwe en authentieke uitstraling.

In deze keuken is het Scandinavisch design gecombineerd met industriële accenten. Deze accenten komen tot uiting in de stoere opzetkast, het werkblad met een ruwe afwerking, de zwarte spoelbak en kraan en de minimalistisch, handgemaakte hanglampen. De ladenkasten en de hoge kasten zijn met zo min mogelijke lijnen ontworpen, zodat dit niet afleidt van de functionaliteit.

Voor de thuiskok is de keuken is voorzien van een oven, waarvan de klep bij het openen in het apparaat verzonken wordt. Dit is ideaal wanneer er warme gerechten probleemloos uit de oven gehaald worden. De warmhoudlade brengt de borden op temperatuur, zodat de gerechten zo optimaal mogelijk geserveerd worden. Het apparaat is ook ideaal om als slowcooker te gebruiken. De kookplaat met geïntegreerde afzuiging aan de achterzijde is minimalistisch van opzet. De kookzones zijn naast elkaar geplaatst, zodat de pannen altijd bereikbaar zijn. Verder is de keuken voorzien van een grote koelkast met een vriesvak, zodat de wekelijkse boodschappen ruimschoots opgeborgen kunnen worden.

De minimale lijnen in de keuken zijn functioneel en leiden niet te veel af, zodat je de aandacht zo veel mogelijk bij het koken kunt houden. Scandinavisch design volgens Puur.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken