Puur Keukens

Over ons

Ik ben vanaf 2010 actief in de keukenbranche. Vele klanten heb ik met mijn enthousiasme geïnspireerd en blij gemaakt met een prachtige nieuwe keuken. Na 10 jaar is een grote wens van mij uitgekomen en ben ik als ondernemer met “Puur Keukens” gestart in Rosmalen.

Een bezoek brengen aan de showroom van Puur Keukens is een ware beleving. Bij de entree wordt u verwelkomd met prachtige, unieke opstellingen en zorgen voor een leuke kennismaking. De hartelijke ontvangst, de aangename geur en de ongedwongen sfeer dragen bij aan dat mooie gevoel.

Mijn doel is om het keukenvak persoonlijker, creatiever te maken door meer passie en pure beleving in het verhaal te brengen. Ik houd van een laagdrempelige en persoonlijke benadering, waarbij u als klant centraal staat.

Bij Puur Keukens wordt er met jarenlange passie en vakmanschap betaalbare keukens alsmede maatwerk en exclusieve luxe keukens ontworpen. Ik vind het heerlijk om samen de materialen, het definitieve ontwerp te kiezen en het totaalplaatje tot een prachtig eindresultaat te maken. Bij Puur Keukens wil ik open en transparant zijn en wordt er direct een eerlijke prijs gecommuniceerd.

Er worden vanuit de professionele keuken steeds meer verschillende kooktechnieken aangeboden. Om u kennis te laten maken met deze kooktechnieken worden er door mijzelf geregeld in onze gezellige showroom kookdemonstraties gegeven.

Laat u gerust inspireren door onze uitgebreide keuze in stijlen, kleuren, materialen en onze innovatieve ideeën.
Puur Keukens heet u van harte welkom.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken