Puur Keukens

Over ons

Mijn naam is Ankie Karels en ik ben vanaf 2010 actief in de keukenbranche. Vele klanten heb ik met mijn enthousiasme geïnspireerd en blij gemaakt met een prachtige nieuwe keuken. Na 10 jaar is een grote wens van mij uitgekomen. Sinds juli 2020 ben ik als ondernemer in Rosmalen in het pand van “Puur Keukens” gestart. De naam “Puur” heb ik gehouden en dat is omdat we daar voor staan.

Inmiddels is mijn partner, Erik Jansen ook ( meer dan) full time werkzaam bij puur. Erik heeft ook jarenlange ervaring in de keukenbranche. We doen het samen!

Een bezoek brengen aan de showroom van Puur Keukens is een ware beleving. Bij de entree wordt u verwelkomd met prachtige, unieke opstellingen en zorgen voor een leuke kennismaking. De hartelijke ontvangst, de aangename geur en de ongedwongen sfeer dragen bij aan dat mooie gevoel.

Mijn doel is om het keukenvak persoonlijker, creatiever te maken door meer passie en pure beleving in het verhaal te brengen. Ik houd van een laagdrempelige en persoonlijke benadering, waarbij u als klant centraal staat.

Bij Puur Keukens wordt er met jarenlange passie en vakmanschap betaalbare keukens alsmede maatwerk en exclusieve luxe keukens ontworpen. Ik vind het heerlijk om samen de materialen, het definitieve ontwerp te kiezen en het totaalplaatje tot een prachtig eindresultaat te maken. Bij Puur Keukens wil ik open en transparant zijn en wordt er direct een eerlijke prijs gecommuniceerd.

Laat u gerust inspireren door onze uitgebreide keuze in stijlen, kleuren, materialen en onze innovatieve ideeën.
Puur Keukens heet u van harte welkom.

Vrijblijvend advies op maat!

Persoonlijk advies zonder verplichtingen, in een ontspannen sfeer uw keuken samenstellen. Maak direct een afspraak voor deskundig en persoonlijk keukenadvies!

Afspraak maken